Nieuws

Webinar GST: Vormgeven van afstandsleren in het vto

In het kader van de cursus vakdidactiek 2 aan de Graduate School of Teaching van de Universiteit Utrecht vond op 21 april 2020 het webinar Vormgeven van afstandsleren in het vto plaats. Dit onderwerp is normaalgesproken geen onderdeel van het programma voor de studenten die deze cursus volgen, maar door de actuele situatie rond om het coronavirus hebben de docenten van het vak Irene van de Spoel uitgenodigd, om vragen rond om afstandsleren te beantwoorden. Irene van der Spoel is docent aan de Hogeschool Utrecht en eigenaar van Today’s Teaching Tools. Al eerder gaf zij fysieke colleges aan studenten die dit vak volgen, met name rond om het gebruik van digitale tools bij differentiatie. Hiervoor gebruikte zij een online escape room.
In dit webinar gaat zij in op privacy, het ontwerpen van lessen voor afstandsleren, online interactie en online summatief/formatief toetsen. 

Het webinar hieronder is opgedeeld in 6 delen:

  1. Introductie
  2. Privacy
  3. Ontwerpcyclus
  4. Online interactie
  5. Summatief toetsen
  6. Formatief toetsen en afronding

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.