Nieuws

Pedagogische Studiën – Oproep voor bijdragen

Pedagogische Studiën is het wetenschappelijk peer-reviewed open access tijdschrift van het Nederlandse taalgebied. Pedagogische Studiën richt zich op onderzoek naar onderwijs alsook algemeen-pedagogische onderwerpen die relevant zijn voor het onderwijs. Manuscripten in zowel Nederlands als Engels komen in aanmerking voor publicatie. Engels wordt steeds vaker de taal van de wetenschappelijke gemeenschap. Veel Vlaamse en Nederlandse onderzoekers communiceren in het Engels over hun studies. Als tijdschrift stellen we ons open voor Engelstalige bijdragen binnen het domein van onderwijs- en opvoedingsvraagstukken. Belangrijk daarbij is dat de bijdrage relevant is voor Nederlandstalige onderzoekscontexten. Meer informatie over het indienen van artikelen en richtlijnen hiervoor zijn te vinden op de website van Pedagogische Studiën: http://pedagogischestudien.nl.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *