Geschiedenis en staatsinrichting

Verslag feedbackbijeenkomst van Meesterschapsteam Geschiedenis

Verslag symposium Nut en Nadeel van Geschiedenisonderwijs: aanzetten voor een nieuw curriculum

Op vrijdag 8 juni 2018 organiseerde het Meesterschapsteam Geschiedenis in samenwerking met de VGN en de afdeling geschiedenis van het Landelijk Expertisecentrum Mens- en Maatschappijvakken een symposium in het kader van de curriculumvernieuwing. Samen met opleiders van pabo’s, tweede en eerstegraads leraren-opleidingen en docenten spraken we over het wat en waartoe van geschiedenisonderwijs in het nieuwe curriculum, en gaven we feedback op de tussenproducten van het ontwikkelteam Mens en Maatschappij (zie curriculum.nu). Een verslag vindt u hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *